Τα νέα της Europa Cargo

Χρήσιμα άρθρα και ενημερώσεις από το ιστολόγιό μας

Επικίνδυνα Είδη Κατηγορία 3: Εύφλεκτα Υγρά

Επικίνδυνα Είδη Κατηγορία 3: Εύφλεκτα Υγρά

Ο επίσημος ορισμός των επικίνδυνων εμπορευμάτων Κλάση 3:

Εύφλεκτο υγρό είναι κάθε υγρό που έχει σημείο ανάφλεξης 60 βαθμούς Κελσίου (141 βαθμούς Φαρενάιτ) ή χαμηλότερο. Όταν ξεπεραστεί η θερμοκρασία του σημείου ανάφλεξης, τα υγρά αυτά θα αναφλεγούν και θα προκαλέσουν κινδύνους πυρκαγιάς. Ο ορισμός μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε υλικά με υγρές μορφές που έχουν χαμηλότερο σημείο ανάφλεξης 37 βαθμούς Κελσίου (100 βαθμούς Φαρενάιτ).

Ορισμός Logistics τρίτων (3PL)

Ορισμός Logistics τρίτων (3PL)

Μια εταιρεία logistics συνεργάζεται με πολλούς οργανισμούς και ειδικεύεται στην εκτέλεση διαφόρων εργασιών από τη λήψη αποθεμάτων έως τη ναυτιλία. Σε αντίθεση με τον πάροχο υπηρεσιών logistics δεύτερου μέρους που επικεντρώνεται σε παρόχους παρόχων, η οντότητα logistics τρίτων έχει περισσότερες δουλειές να κάνει. Με άλλα λόγια, όχι μόνο αυτός ο τύπος εταιρείας εφοδιαστικής δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην παροχή μεταφοράς αγαθών που παραδίδονται από τον αποστολέα στον παραλήπτη, αλλά έρχεται επίσης με συμπληρωματικές υπηρεσίες σχετικά με την αλυσίδα εφοδιασμού. Οι λεπτομέρειες διευκρινίζονται καλά παρακάτω.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: 2 χλμ. Συμμαχικής Οδού Ιωνίας - Ωραιοκάστρου, Τ.Κ. 57008, Ιωνία, Θεσσαλονίκη


GPS: 40.701867, 22.8774976
Τηλ: 2310 758000
Fax: 2310 758484
Email: info@europa-cargo.gr


H Europa Cargo

EUROPA CARGO δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία στις Διεθνείς Μεταφορές και υπηρεσίες logistics. Με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και βασική μας φιλοσοφία την ποιότητα και την αξιοπιστία, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας.

Συνέπεια, ταχύτητα και το συμφέρον σας είναι οι σημαντικότερες μεταβλητές που καθορίζουν την ιδιαιτερότητα και το προσωπικό ύφος μας.