Εκτελωνισμοί

Εκτελωνισμοί

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες της Europa Cargo στον τομέα αυτό δεν περιορίζονται στο στενό πλαίσιο του εκτελωνισμού με την έννοια που γνωρίζατε στο παρελθόν. Πλέον, η δυνατότητα ηλεκτρονικής επικοινωνίας με τους servers του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας μας επιτρέπει την σημαντική οικονομία χρόνου διεκπεραίωσης.

Η εκ’ των προτέρων επιλογή τρόπου αντιμετώπισης κάθε υπόθεσης είναι σημαντική, γι’ αυτό σας προσφέρουμε την εμπειρία μας, υποδεικνύοντάς σας λύσεις στην εφαρμογή κοινών καθεστώτων (εισαγωγές, εξαγωγές κ.α.), αλλά και εξειδικευμένων (αποταμιεύσεις, τελειοποιήσεις, αναλώσεις), καθεστώτων επιστροφών (επιδοτήσεις – Κ.Α.Π.) και καθεστώτων Φ.Π.Α. (αναστολή, απαλλαγή, επιστροφή κ.α).

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: 12 χλμ. Θεσσαλονίκης - Βέροιας, Τ.Κ. 57008, Σίνδος, Θεσσαλονίκη


GPS: 40.701867, 22.8774976
Τηλ: 2310 758000
Fax: 2310 758484
Email: info@europa-cargo.gr


H Europa Cargo

EUROPA CARGO δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία στις Διεθνείς Μεταφορές και υπηρεσίες logistics. Με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και βασική μας φιλοσοφία την ποιότητα και την αξιοπιστία, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας.

Συνέπεια, ταχύτητα και το συμφέρον σας είναι οι σημαντικότερες μεταβλητές που καθορίζουν την ιδιαιτερότητα και το προσωπικό ύφος μας.