Υπηρεσίες διαχείρισης

όλων των διαμετακομιστικών διαδικασιών

Διαχείριση

Από τη διαχείριση και αποθήκευση προϊόντων, έως τη μεταφορά αγαθών στην ελληνική αλλά και την παγκόσμια αγορά, όλες οι εργασίες της εφοδιαστικής αλυσίδας απαιτούν στις περισσότερες περιπτώσεις έγκυρες διαδικασίες και επίσημα έγγραφα. Η τεχνολογία έχει βελτιώσει τη διαχείριση αυτών των καθηκόντων, αλλά η διαχείριση των διαδικασιών αυτών απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι σε καθυστερήσεις ή λογιστικό και οικονομικό ρίσκο.

Η σειρά και ο προγραμματισμός των απαιτήσεων για είδη, ο εντοπισμός επαρκών ποσοτήτων αντικειμένων, η προμήθεια και η μεταφορά ειδών, η οργάνωση της αποθήκευσης των αποθεμάτων, η διακίνηση αγαθών ανάμεσα στις χώρες του κόσμου, η έκδοση πιστοποιήσεων και η διακπεραίωση εκτελωνισμών, είναι μόνο μερικές από τις λειτουργίες που παράγουν μεγάλες ποσότητες πληροφοριών.

Οι υπηρεσίες διαχείρισης της Europa Cargo για την εφοδιαστική αλυσίδα Logistics και μεταφορών, παρέχουν ένα εύχρηστο, κεντρικό σημείο πρόσβασης για τα σημαντικά έγγραφα που συνοδεύουν τις εμπορικές σας δραστηριότητες. Με εμπειρία σε όλους τους κλάδους βιομηχανίας και εμπορίου, οι λύσεις διαχείρισης και διεκπεραίωσης μεταφορών της Europa Cargo μπορούν να διαμορφωθούν ώστε να ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες.

Τελωνειακές διατυπώσεις

Τελωνειακές διατυπώσεις

Η Ευropa Cargo προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για όλες τις τελωνειακές διαδικασίες, διεκπεραιώνοντας τελωνειακές διατυπώσεις, τόσο για τα εμπορεύματα εντός όσο και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δείτε περισσότερα

Εκτελωνισμοί

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες της Europa Cargo στον τομέα αυτό δεν περιορίζονται στο στενό πλαίσιο του εκτελωνισμού με την έννοια που γνωρίζατε στο παρελθόν. Η ηλεκτρονική επικοινωνία με τους servers του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας μας επιτρέπει την σημαντική οικονομία χρόνου διεκπεραίωσης.

Δείτε περισσότερα
Εκτελωνισμοί
Φορολογική εκπροσώπηση οίκων εξωτερικού

Φορολογική εκπροσώπηση

Με εμπειρία δεκαετιών και άριστα εκπαιδευμένο διοικητικό προσωπικό, η Europa Cargo βρίσκεται σε θέση να αναλάβει επιτυχώς κάθε είδους έκδοση εντύπων και πιστοποιητικών προς τρίτες χώρες καθώς και την εκπροσώπηση της εταιρικής ταυτότητας επιχειρήσεων του εξωτερικού στην ελληνική αγορά.

Δείτε περισσότερα

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: 12 χλμ. Θεσσαλονίκης - Βέροιας, Τ.Κ. 57008, Σίνδος, Θεσσαλονίκη


GPS: 40.701867, 22.8774976
Τηλ: 2310 758000
Fax: 2310 758484
Email: info@europa-cargo.gr


H Europa Cargo

EUROPA CARGO δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία στις Διεθνείς Μεταφορές και υπηρεσίες logistics. Με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και βασική μας φιλοσοφία την ποιότητα και την αξιοπιστία, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας.

Συνέπεια, ταχύτητα και το συμφέρον σας είναι οι σημαντικότερες μεταβλητές που καθορίζουν την ιδιαιτερότητα και το προσωπικό ύφος μας.