Η εταιρία μας

λίγα λόγια για την Europa Cargo

Μεταφορές & Αποθήκευση από την Europa Cargo

Η EUROPA CARGO δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία στις Διεθνείς Μεταφορές και υπηρεσίες logistics, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και βασική μας φιλοσοφία την ποιότητα και την αξιοπιστία, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας. Συνέπεια, ταχύτητα και το συμφέρον σας είναι οι σημαντικότερες μεταβλητές που καθορίζουν την ιδιαιτερότητα και το προσωπικό ύφος μας.

Πιστοποιημένες υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας

Η Europa Cargo επενδύοντας στους ανθρώπους, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμός της, ακολουθά την πορεία της ποιότητας, πιστοποιώντας την αξιοπιστία της με προδιαγραφές ISO 9001 στους πλέον σύγχρονους οργανισμούς. Το πρότυπο διαχείρισης ποιότητας καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι οργανισμοί αναπτύσσουν την τεκμηρίωση που απαιτείται για να επιδείξουν τον προγραμματισμό, τη λειτουργία, τον έλεγχο των διαδικασιών, την πιστότητα εφαρμογής τους και τη συνεχή βελτίωση της οργάνωσης της επιχείρησης προς όφελος των πελάτων της.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: 12 χλμ. Θεσσαλονίκης - Βέροιας, Τ.Κ. 57008, Σίνδος, Θεσσαλονίκη


GPS: 40.701867, 22.8774976
Τηλ: 2310 758000
Fax: 2310 758484
Email: info@europa-cargo.gr


H Europa Cargo

EUROPA CARGO δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία στις Διεθνείς Μεταφορές και υπηρεσίες logistics. Με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και βασική μας φιλοσοφία την ποιότητα και την αξιοπιστία, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας.

Συνέπεια, ταχύτητα και το συμφέρον σας είναι οι σημαντικότερες μεταβλητές που καθορίζουν την ιδιαιτερότητα και το προσωπικό ύφος μας.