Βιομηχανικοί αποθηκευτικοί χώροι

με υποδομές και προδιαγραφές ασφαλείας

Αποθήκευση

Η ανάγκη για υπηρεσίες αποθήκευσης στον εμπορικό και βιομηχανικό κλάδο παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξητική τις τελευταίες δεκαετίες. Όλες οι αλυσίδες εφοδιασμού έχουν τουλάχιστον κάποια ανάγκη για σταδιοποίηση, αποθήκευση και ανάπτυξη εμπορευμάτων. Στις μέρες μας, το κόστος διατήρησης αποθηκευτικού χώρου και εξοπλισμού, αλλά και το γεγονός ότι η εξοικονόμηση από μια μαζική αγορά υπερτερεί κατά πολύ του κόστους αποθήκευσης, συγκλίνουν στη χρήση υπηρεσιών Logistics αποθήκευσης.

Οι περισσότεροι πελάτες με ανάγκες αποθήκευσης αντιλαμβάνονται πλέον την αναγκη αυτή ως μέρος του επιχειρηματικού τους σχεδιασμού. Είτε λοιπόν χρειάζεστε μακροπρόθεσμη, είτε βραχυπρόθεσμη αποθήκευση για τα εμπορεύματα και τα προϊόντα σας, η Europa Cargo έχει την ιδανική λύση αποθήκευσης για εσάς.

Υπηρεσίες αποθήκευσης

Υπηρεσίες αποθήκευσης

Οι προηγμένες αποθήκες της εταιρείας βρίσκονται στρατηγικά τοποθετημένες και είναι εύκολα προσβάσιμες. Οι εγκαταστάσεις, της αποθήκης είναι έκτασης 22.000 τμ, με αποθηκευτικό χώρο 6.500 τμ, τελωνειακό χώρο 2.000τμ, και γραφεία πάνω από 500 τμ.

Δείτε περισσότερα

Διαχείριση φορτίων transit

Εξειδίκευση και εμπειρία είναι τα κύριια χαρακτηριστικά που κυριαρχούν στην ομάδα διαχείρισης φορτίων "Transit" της Europa Cargo. Στόχος μας η διαρκής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με τις αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για την διακίνηση φορτίων "Transit".

Δείτε περισσότερα
Διαχείριση φορτίων transit
3PL Logistics

3PL Logistics

Οι αποθήκες 3PL logistics της Europa Cargo αναλαμβάνουν σημαντικές λειτουργίες της αλυσίδας εφοδιασμού για να βοηθήσουν τους πελάτες τους να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη των δικών τους επιχειρήσεων.

Δείτε περισσότερα

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: 12 χλμ. Θεσσαλονίκης - Βέροιας, Τ.Κ. 57008, Σίνδος, Θεσσαλονίκη


GPS: 40.701867, 22.8774976
Τηλ: 2310 758000
Fax: 2310 758484
Email: info@europa-cargo.gr


H Europa Cargo

EUROPA CARGO δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία στις Διεθνείς Μεταφορές και υπηρεσίες logistics. Με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και βασική μας φιλοσοφία την ποιότητα και την αξιοπιστία, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας.

Συνέπεια, ταχύτητα και το συμφέρον σας είναι οι σημαντικότερες μεταβλητές που καθορίζουν την ιδιαιτερότητα και το προσωπικό ύφος μας.