Διαχείριση φορτίων transit

Διαχείριση φορτίων transit

Η απόλυτη εξειδίκευση και μακροχρόνια εμπειρία, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που κυριαρχούν στην ομάδα διαχείρισης φορτίων "Transit" της Europa Cargo. Στόχος μας η διαρκής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με τις αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για την διακίνηση φορτίων "Transit".

Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Λόγω της πλεονεκτικής γεωγραφικής του θέσης και των εξαιρετικών οδικών και σιδηροδρομικών συνδέσεων του, είναι ο μεγαλύτερος λιμένας διαμετακομιστικού εμπορίου της χώρας και εξυπηρετεί τις ανάγκες των 15 περίπου εκατομμυρίων κατοίκων της διεθνούς ενδοχώρας του.

Δείτε περισσότερα

Λιμάνι Πειραιώς

Το λιμάνι του Πειραιά αποτελεί κομβικό σημείο για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών με την ηπειρωτική Ελλάδα, διεθνές κέντρο κρουαζιέρας, κέντρο διαμετακομιστικού εμπορίου για την ευρύτερη Μεσόγειο, εξυπηρετώντας πλοία κάθε τύπου και μεγέθους.

Δείτε περισσότερα
Λιμάνι Πειραιώς
Λιμάνι Πατρών

Λιμάνι Πατρών

Το λιµάνι της Πάτρας αποτελεί την Πύλη της χώρας µας προς την Ευρώπη και είναι ένα από τα πιο σύγχρονα λιµάνια της Μεσογείου µε σύγχρονες λιµενικές υποδοµές, σύγχρονο χώρο cruise terminal, ποιοτικά ολοκληρωµένες υπηρεσίες φιλοξενίας αι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.

Δείτε περισσότερα

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: 12 χλμ. Θεσσαλονίκης - Βέροιας, Τ.Κ. 57008, Σίνδος, Θεσσαλονίκη


GPS: 40.701867, 22.8774976
Τηλ: 2310 758000
Fax: 2310 758484
Email: info@europa-cargo.gr


H Europa Cargo

EUROPA CARGO δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία στις Διεθνείς Μεταφορές και υπηρεσίες logistics. Με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και βασική μας φιλοσοφία την ποιότητα και την αξιοπιστία, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας.

Συνέπεια, ταχύτητα και το συμφέρον σας είναι οι σημαντικότερες μεταβλητές που καθορίζουν την ιδιαιτερότητα και το προσωπικό ύφος μας.