Συχνές ερωταπαντήσεις (faq)

Συχνές ερωταπαντήσεις (faq)

Ναί. Επειδή η μεταφορά δεν είναι σταθερό κόστος, ο συντονισμός μιας πλατφόρμας logistics μεταφορών όπου οι σχεδιαστές και οι διαχειριστές έχουν αυξημένη προβολή και διαφάνεια στις συνεχώς μεταβαλλόμενες μεταβλητές είναι το κλειδί για τη μείωση του συνολικού κόστους μεταφοράς και τη βελτιστοποίηση της παραγωγής πόρων για να εξασφαλιστεί η καλύτερη απόδοση τόσο στην αποδοτικότητα όσο και στα έσοδα.

Οι επιχειρήσεις Logistics μπορούν να συλλέγουν, να ταξινομούν, να αναλύουν και να αναθεωρούν προηγούμενα δεδομένα μεταφοράς, με σκοπό τη βελτίωση του κόστους αλλά και της ποιότητας της υπηρεσίας. Είναι καλύτερα εξοπλισμένες, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να εξερευνήσουν περιοχές όπου το κόστος μπορεί να μειωθεί και να βελτιστοποιηθεί για πιο αποτελεσματικό μελλοντικό σχεδιασμό μεταφορών.

Η Europa Cargo λειτουργεί σύμφωνα με συγκεκριμένους όρους μεταφοράς εμπορευμάτων της χώρας. Μπορούμε να προσφέρουμε συγκεκριμένη ασφαλιστική κάλυψη κατόπιν αιτήματος. Ελέγχουμε τακτικά τους παρόχους μεταφορών μας και συνεργαζόμαστε μόνο με επαγγελματίες και έμπειρους μεταφορείς.

Η Europa Cargo υποστηρίζει ένα ευρύ δίκτυο διανομών και μεταφορών στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, σε επιλεγμένες χώρες εκτός Ευρώπης, ενώ καλύπτει πλήρως και την Ελληνική επικράτεια. Για να δείτε τις περιοχές αναλυτικότερα, ακολουθήστε τους συνδέσμους Εθνικές μεταφορές και Διεθνείς μεταφορές αντίστοιχα.

Υποστηρίζουμε όλες τις μεταφορές παλετών, εμπορευματοκιβωτίων, συσκευασμένων υλικών, καθώς και χύδην δεξαμενών. Για τυχόν συγκεκριμένες απαιτήσεις σε είδη ή προϊόντα καθώς και για ειδικές μεταφορές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρέχουμε επίγεια μεταφορά με σχεδόν οποιοδήποτε διαθέσιμο μέσο. Οι συνεργάτες μας είναι δεσμευμένοι να ολοκληρώνουν υπεύθυνα και με ασφάλεια το μεταφορικό τους έργο. Όλοι οι οδηγοί είναι άριστοι επαγγελματίες, υγιείς και με πλήρη άδεια. Οργανώνουμε επίσης τη μεταφορά εμπορευμάτων μέσω σιδηροδρόμου, θαλάσσης και αέρα. Μπορούμε να χειριστούμε με επιτυχία τα περισσότερα είδη εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένων επικίνδυνων και μη επικίνδυνων υλικών, ελεγχόμενων από τη θερμοκρασία φορτίων, καθώς και υπερμεγέθων αποστολών.

Η Europa Cargo κατατάσεται σήμερα ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις logistics της χώρας. Στη θέση αυτή μας οδήγησαν η συνέπεια και η άριστη γνώση του αντικειμένου μας, καθώς και η προσεγμένη τιμολογιακή μας πολιτική. Ο συνδυασμός των παραγόντων αυτών, σας επιτρέπει να επιλέξετε άφοβα την Europa Cargo ως τον αποκλειστικό και αξιόπιστο συνεργάτη σας για όλες τις μεταφορικές και αποθηκευτικές ανάγκες σας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: 2 χλμ. Συμμαχικής Οδού Ιωνίας - Ωραιοκάστρου, Τ.Κ. 57008, Ιωνία, Θεσσαλονίκη


GPS: 40.701867, 22.8774976
Τηλ: 2310 758000
Fax: 2310 758484
Email: info@europa-cargo.gr


H Europa Cargo

EUROPA CARGO δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία στις Διεθνείς Μεταφορές και υπηρεσίες logistics. Με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και βασική μας φιλοσοφία την ποιότητα και την αξιοπιστία, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας.

Συνέπεια, ταχύτητα και το συμφέρον σας είναι οι σημαντικότερες μεταβλητές που καθορίζουν την ιδιαιτερότητα και το προσωπικό ύφος μας.