Καθημερινές μεταφορές

παντός είδους εμπορευμάτων

Μεταφορές

Η Europa Cargo είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης ιδιωτών και εμπόρων για τη μεταφορά οποιουδήποτε φορτίου από και προς χώρες του εξωτερικού.

Θέλετε να μεταφέρετε από και προς χώρες του εξωτερικού από ελαιόλαδο μέχρι και ένα ολόκληρο σκάφος; Σας παρέχουμε τις απαραίτητες υπηρεσίες τη γνώση αλλά και την αξιοπιστία οτι θα έχετε το επιθυμιτό αποτέλεσμα στο μικρότερο χρονικό διάστημα.

Θαλάσσιες μεταφορές

Θαλάσσιες μεταφορές / εμπορευματοκιβώτια

Η πολυετής πείρα μας με τις περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες, λόγω των μεγάλων εισαγωγών γενικού εμπορίου και γενικότερα καταναλωτικών αγαθών, φορτίων, είχε σαν αποτέλεσμα την δυναμική διατήρηση στον Θαλάσσιο χώρο.

Δείτε περισσότερα

Αεροπορικές φορτώσεις

Η υπηρεσία των αεροπορικών φορτώσεων προσφέρει ταχύτητα παράδοσης προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των πελατών. Δουλεύοντας προσεκτικά με επιλεγμένες αεροπορικές εταιρείες με δρομολόγια για όλους του παγκόσμιους προορισμούς έτσι ώστε να σας παρέχουμε τις καλύτερες και εξυπνότερες λύσεις.

Δείτε περισσότερα
Αεροπορικές φορτώσεις
Διεθνείς οδικές μεταφορές

Διεθνείς οδικές μεταφορές

Αναλαμβάνουμε μεταφορά σε εκθέσεις με όλο το φάσμα διεκπεραίωσης.

Δείτε περισσότερα

Εθνικές μεταφορές

Στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς η έγκαιρη παράδοση των προϊόντων και η συνέπεια στη μεταφορά διατηρεί εξέχουσα θέση. Για το λόγο αυτό, διατηρούμε συνεχείς γραμμές μεταφορών σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας σταθερότητα και αξιοπιστία στους πελάτες μας.

Δείτε περισσότερα
Εθνικές μεταφορές
Ειδικές μεταφορές

Ειδικές μεταφορές

Με συνέπεια, υπευθυνότητα και τα κατάλληλα μέσα, φέρνουμε εις πέρας δύσκολες και με ιδιαίτερες απαιτήσεις περιπτώσεις μεταφορών. Τέτοιες μεταταφορές αφορούν, αντικείμενα με μεγάλο βάρος και αξίας όπως: Ιατρικά διαγνωστικά μηχανήματα, πιάνα, χρηματοκιβώτια, έργα τέχνης κτλ.

Δείτε περισσότερα

Από την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: 12 χλμ. Θεσσαλονίκης - Βέροιας, Τ.Κ. 57008, Σίνδος, Θεσσαλονίκη


GPS: 40.701867, 22.8774976
Τηλ: 2310 758000
Fax: 2310 758484
Email: info@europa-cargo.gr


H Europa Cargo

EUROPA CARGO δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία στις Διεθνείς Μεταφορές και υπηρεσίες logistics. Με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και βασική μας φιλοσοφία την ποιότητα και την αξιοπιστία, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας.

Συνέπεια, ταχύτητα και το συμφέρον σας είναι οι σημαντικότερες μεταβλητές που καθορίζουν την ιδιαιτερότητα και το προσωπικό ύφος μας.