Παρακαλώ, εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέεται με το λογαριασμό σας. Το όνομα χρήστη θα αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουμε καταχωρημένη.

Εθνικές και διεθνείς μεταφορές

Εθνικές και διεθνείς μεταφορές

Η Europa Cargo είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης ιδιωτών και εμπόρων για τη μεταφορά οποιουδήποτε φορτίου. Αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία και συνέπεια μεταφορές εμπορευμάτων από και προς χώρες του εξωτερικού με όλα τα μέσα. Ταυτόχρονα, διατηρούμε πλήρες δίκτυο μεταφορών και σε όλη την ελληνική επικράτεια, καλύπτοντας έτσι όλες τις μεταφορικές σας ανάγκες.

Περισσότερα για τις μεταφορές

Αποθήκευση και διανομή

Η συνεργασία σας με την Europa Cargo δε σταματά στη μεταφορά. Οι αποθήκες μας είναι πλήρως εξοπλισμένες και πιστοποιημένες για τη διαφύλαξη και ασφαλή αποθήκευση οποιουδήποτε τύπου εμπορευμάτων. Μπορείτε να επιλέξτε τον τύπο εμπορευμάτων, τις συνθήκες αποθήκευσης, αλλά και τη χρονική διάρκεια που επιθυμείτε να αποθηκεύσετε τα προϊόντα μας σε εμάς.

Περισσότερα για την αποθήκευση
Αποθήκευση και διανομή
Υπηρεσίες διαχείρισης

Υπηρεσίες διαχείρισης

Η Ευropa Cargo προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για όλες τις τελωνειακές διαδικασίες, διεκπεραιώνοντας τελωνειακές διατυπώσεις, τόσο για τα εμπορεύματα εντός, όσο και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το έμπειρο προσωπικό μας έχει τη δυνατότητα να αναλάβει εξ' ολοκλήρου τις απαραίτητες ενέργειες, τον εκτελωνισμό και τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών για λογαριασμό σας.

Περισσότερα για τη διαχείριση

Καθημερινές μεταφορές

παντός είδους εμπορευμάτων, σε εθνικό και διεθνές δίκτυο

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, πρότυπους αποθηκευτικούς χώρους, και μια εσωτερική ομάδα logistics και τελωνείων, η Europa Cargo παρέχει πλήρεις υπηρεσίες μεταφοράς και αποθήκευσης αγαθών και εμπορευμάτων σε παγκόσμια κλίμακα. Μπορούμε να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να μετακινήσετε τα φορτία σας και να σας βοηθήσουμε με την τεκμηρίωση, την ασφάλιση και την διεκπεραίωση των υποχρεώσεων που αφορούν τη διακίνηση των εμπορευμάτων σας.

Δείτε περισσότερα για τις μεταφορές

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: 12 χλμ. Θεσσαλονίκης - Βέροιας, Τ.Κ. 57008, Σίνδος, Θεσσαλονίκη


GPS: 40.701867, 22.8774976
Τηλ: 2310 758000
Fax: 2310 758484
Email: info@europa-cargo.gr


H Europa Cargo

EUROPA CARGO δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία στις Διεθνείς Μεταφορές και υπηρεσίες logistics. Με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και βασική μας φιλοσοφία την ποιότητα και την αξιοπιστία, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας.

Συνέπεια, ταχύτητα και το συμφέρον σας είναι οι σημαντικότερες μεταβλητές που καθορίζουν την ιδιαιτερότητα και το προσωπικό ύφος μας.